Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

50 δημοσιογράφοι σε οργανισμό του υπουργείου Γεωργίας !!!

το αρθρο το βρηκα στο ANTI WEBLOG
Λίστα με τα ονόματα τουλάχιστον πενήντα δημοσιογράφων που εργάζονται σε οργανισμό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, απέστειλε στην ΕΣΗΕΑ το υπουργείο. Η κατάσταση εστάλη, προκειμένου να ενημερωθεί το συνδικάτο των δημοσιογράφων, για τα μέλη διαφόρων Ενώσεων, τα οποία είναι υποχρεωμένα να υποβάλλουν δήλωση πόθεν έσχες. Ανεξαρτήτως αυτού όμως, εύλογα προκύπτει το ερώτημα: Με ποιο αντικείμενο απασχολεί τόσους πολλούς δημοσιογράφους το υπουργείο Γεωργίας στον Οργανισμό Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων (Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π., AGROCERT); Άγνωστο επίσης, παραμένει αν προσφέρουν πράγματι ουσιαστικές δημοσιογραφικές υπηρεσίες ή απλά βρίσκονται εκεί σε αργομισθία.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει ακόμη και γνωστά τηλεοπτικά ονόματα, αλλά και αρκετά «γαλάζια παιδιά», καθώς και δημοσιογράφους, οι οποίοι καλύπτουν ρεπορτάζ που αφορούν αγροτικά θέματα. Κατά πληροφορίες, πολλοί από αυτούς προσελήφθησαν, προκειμένου να εργαστούν στην «τηλεόραση για τους αγρότες» που έχει οργανώσει το υπουργείο. Τώρα, τι σχέση έχει η «τηλεόραση» αυτή με τον Οργανισμό Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων (AGROCERT), αυτό μόνον ο κ. Κοντός μπορεί να γνωρίζει. Είναι πάντως, τουλάχιστον οξύμωρο, να εργάζονται εκεί άτομα, τα οποία παράλληλα δουλεύουν (και εμφανίζονται στο «γυαλί») σε ιδιωτικά κανάλια.

Και με την ευκαιρία: τι να έγιναν εκείνοι οι κατάλογοι των δημοσιογράφων που απασχολούνται στο δημόσιο που ο κ. Ρουσόπουλος υποσχέθηκε πριν από καιρό να δίνει τμηματικά στην δημοσιότητα;

1 σχόλιο:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Και εμείς περιμένουμε να πάρουμε κανένα φραγκάκι συνάδελφε. Που να περισσέψει απο τα αρπακτικά...