Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Ο υπουργός φώναξε την ...αστυνομία !!!

...για να διώξει τους αγρότες που είχαν πάει στο γραφείο του για προγραμματισμένο ραντεβού. Τραμπούκικη η συμπεριφορά του!!! Τι ακριβώς συνέβη - όλες οι λεπτομέρειες...
Απίστευτα γεγονότα σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην πλατεία Βάθη στο κέντρο της Αθήνας, μέσα στο γραφείο του υπουργού με πρωταγωνιστή τον ίδιο!
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινοπραξίας Αγροτικών Συνεταιριστικών Ομάδων (Κ.Α.Σ.Ο.) της Κεντρικής Μακεδονίας είχαν προγραμματισμένο ραντεβού με τον υπουργό Αλέξανδρο Κοντό.
Κι ενώ οι άνθρωποι περίμεναν (υπομονετικά....) να τους δεχθεί ο υπουργός, αυτός ειδοποίησε ότι δεν πρόκειται να τους δει.
Στη δικαιολογημένη απορία τους για την άρνησή του, εισέπραξαν τον ...τραμπουκισμό του κ. υπουργού. Βγήκε έξω από το γραφείο του, άρχισε να φωνάζει αναίτια και να ζητάει "να φύγουν".
Η αμηχανία όλων των παρισταμένων μετατράπηκε γρήγορα σε έκπληξη και προβληματισμό. Όμως η συμπεριφορά του κ. Κοντού είχε και συνέχεια.
"Καλέστε την αστυνομία να τους διώξει..." έδωσε, αμέσως μετά, τη νέα εντολή!
Και αμέσως ...μπούκαραν αστυνομικοί που βρίσκονται στο υπουργείο, έξω από το υπουργικό γραφείο, για να "απομακρύνουν" τους ...επικίνδυνους ...ταραξίες - αγρότες που πήγαν για να συζητήσουν με τον αρμόδιο υπουργό της κυβέρνησης τα προβλήματά τους.
Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε πολύ, αλλά η αστυνομία δεν χρειάστηκε να "κουραστεί" ή να καταφθάσουν ενισχύσεις. Οι εκπρόσωποι των αγροτών αποχώρησαν μόνοι τους, μη πιστεύοντας αυτά που τους συνέβησαν

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ PRESS-GR


2 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Τρομακτική είδηση Ελπίζω να μην είναι αλήθεια όπως συχνά συμβαίνει στο press-gr giati θα τα πάρω άσχημα. Παντως δεν βρήκα καμία διάψευση ακόμη. Εχετε καμία περαιτέρω πληροφορία?

αγροτης !!! είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ....
ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ...