Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Μέθοδοι marketing.......


Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί κανείς να προωθήσει τα προϊόντα του. Το παν είναι να υπάρχει λίγη φαντασία. Όταν γίνει η επιλογή του τρόπου με τον οποίο θα γίνει αυτό μετά θα πρέπει να ακολουθηθεί σωστή εφαρμογή της στρατηγικής ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα διάφορα είδη marketing και αποφασίστε πιο ταιριάζει καλύτερα στο χαρακτήρα σας. Όποιο όμως και αν επιλέξετε, σας εύχομαι καλή επιτυχία!!!
1. Είσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις μία ωραία γυναίκα. Την πλησιάζεις και της λες:”Είμαι εκπληκτικός στο κρεβάτι¨. Αυτό λέγεται Direct Marketing.
2. Είσαι σε ένα πάρτυ με παρέα και βλέπεις μία ωραία γυναίκα.Ένας φίλος σου την πλησιάζει και της λέε鴨 Είναι εκπληκτικός στο κρεβάτι”. Αυτό λέγεται Διαφήμιση.
3. Είσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις μία ωραία γυναίκα. Την πλησιάζεις και παίρνεις τον αριθμό του τηλεφώνου της. Την επόμενη μέρα την παίρνεις τηλέφωνο και της λες:” Γεια, είμαι εκπληκτικός στο κρεβάτι”. Αυτό λέγεται Tele Marketing.
4. Είσαι σε ένα πέρτυ και βλέπεις μία ωραία γυναίκα. Σηκώνεσαι και ισιώνεις τη γραβάτα σου, την πλησιάζεις και την κερνάς ποτό. Της λες:”Μπορώ;” Της ισιώνεις τον κολιέ στο λαιμό, ενώ ακουμπάς απαλά πάνω στον ώμο της και της λες:” Α!! Επίσης είμαι εκπληκτικός στο κρεβάτι!” Αυτό λέγεται Δημόσιες Σχέσεις.
5. Είσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις μία ωραία γυναίκα. Σε πλησιάζει και σου λέει:” Έμαθα πως είσαι εκπληκτικός στο κρεβάτι”. Αυτό λέγεται Αναγνώριση Προϊόντος.
6. Είσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις μία ωραία γυναίκα. Την πλησιάζεις και την πείθεις να πάρει τον φίλο σου σπίτι της. Αυτό λέγεται Πώληση Προϊόντος.
7. Αυτή όμως δεν είναι ευχαριστημένη από την απόδοση του φίλου σου και σε παίρνει τηλέφωνο. Αυτό λέγεται Τεχνική Υποστήριξη.
Αποφασίστε λοιπόν με πιο τρόπο θα θέλατε να προωθήσετε το ή τα προϊόντα σας, ότι και αν είναι και βάλτε λίγη φαντασία. Καλή Επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: